reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkeklerin sevdiği saç renkleri

Yazar fotoahmet 29 Haziran 2016 Çarşamba 0 yorum
Kadınlar saçlarının rengini değiştirmeyi çok sever ve erkekler hangi saç rengini severler bilmezler ama yinede kendi sevdiklerine göre renk seçimi yaparlar.
Zaten karşıdan alacağı tavıra göre de ilerleyen zamanlar da bu rengi tercih etme sıklığı değişiklik gösterir. Mesela bazı erkekler sarı rengi çok çekici bulurlar ama bu rengi tercih edenlerle evlenmek istemezler ama siyah yada kumral saç rengini tercih edenlerle çok çabuk evlenmeyi düşünebilirler. Bu benim izleyerek ve gözlemleyerek vardığım bir sonuç doğru olmayabilir.
Burada çıkardığım düşünce de erkeklerin sevdiği saç renginin doğal yani kişinin kendi saç rengi olduğudur. Neyse erkeklerin en sevdiği saç rengi nelermiş bakalım:
Yapılan araştırmalardan edinilen bilgilere göre; erkeklerin %80′lik bir kısmının sarışın bayanları çekici buldukları esmer bayanlar ile de ciddi düşündükleri ortaya konmuştur.
Kıyafetin, uyumun, tarzın oldukça önemli olduğu günümüzde karşı cinsi etkileyebilmek adına bakımlı olmak ve kendine bakmak gerekiyor.
Sarışın:
Sarışın bayanların espri anlayışını ve zekasını sorgulayan erkeklerin oldukça büyük bir kısmı sarışın bayanlardan hoşlandıklarını belirtmişlerdir.
Kumral:
Kumral saç erkeklere en az çekici gelen renk tonlarından bir tanesi.
Kızıl:
Kızıl saçlı bayanlar anketten edinilen bilgiler ışığında diğer saç renklerine göre en az çekiciliğe sahip saç rengi olarak karşımıza çıkmıştır.
Esmer:
Erkeklerin büyük bir çoğunluğunun tercih ettiği saç rengi. Erkeklerin esmer bayanlara karşı dayanılmaz bir istek duydukları, onlarla diğer bayanlara oranla daha çok evlilik hayali kurdukları ortaya konmuştur.

Hiç yorum yok: